top of page

GO

GREEN

 

Kleine groene wereldjes

in een gesloten eco-systeem, (mits op een goede plek) een bijna onderhoudsvrij stukje natuur voor in huis.

De Green Natures van Carrot & Kale worden zorgvuldig met de hand geplant op een laag van grind, actieve koolstof en vegan potgrond van Amica met de juiste hoeveelheid voeding om een goede start te maken.

Na een mooie selectie plantjes te hebben gemaakt, worden de wortels schoongemaakt en ontdaan van grond alvorens ze een plekje krijgen in de glazen pot of fles. 

De plantjes worden in hun nieuwe huis streng in de gaten gehouden en iedere dag gecheckt op hun groeitoestand. Wanneer na een aantal dagen alles er goed uit ziet, dan worden de plantjes voor de laatste keer goed schoongemaakt met een kwastje en wordt de pot of fles afgesloten.

Nog steeds worden de Green Natures nu iedere dag bekeken en de condensatie in de pot of fles gecontroleerd  en waar nodig bijgesteld.

Alle Green Natures zijn bij verkoop al tenminste 4 weken afgesloten en worden verkocht met onderhoudstips, maar wanneer je lief bent voor je eco-systeem, vraagt hij weinig terug.

*Let op*

Omdat de systemen niet verzonden kunnen worden, verkopen wij ze alleen op markten en evenementen. Kijk in de agenda waar je ons kunt vinden.

Zoek je iets speciaals of heb je een vraag over je Green Nature, stuur dan even een berichtje en dan kijken we wat we voor je kunnen doen.

 

Green Natures

bottom of page