top of page

FAQ

VERZENDING & VERZENDKOSTEN

Standaard worden kleine artikelen verzonden per brievenbuspost, we hanteren hier een vast laag tarief van €4,50 voor.

Let op: verzending is altijd op risico van de koper.

Voor de bezorging zijn wij afhankelijk van de diensten van PostNL, meestal neemt een brievenbuszending 1-2 werkdagen in beslag.

Producten die niet door de brievenbus passen of meer dan 2 kg. wegen worden verzonden met de pakketpost, de kosten hier voor zijn €6,95.

(We verzenden in reeds gebruikte verpakkingen om de impact op het milieu iets te verlagen.)

LEVERTIJD

Producten die op voorraad zijn worden binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden. Gepersonaliseerde producten worden na ontvangst van de betaling in behandeling genomen en hierna binnen 3-5 werkdagen verzonden, soms zelfs sneller. 

Indien je een last minute cadeautje zoekt, neem dan even contact op, zodat we kunnen kijken of we extra snel kunnen leveren.

 

BETALINGSWIJZEN

Je kunt bij ons middels vooruitbetaling of PayPal betalen. Indien je je bestelling komt ophalen op een vooraf afgesproken datum en tijdstip, dan kun je ook contant, per pin of met credit card betalen.

Heb je een cadeaubon ontvangen, dan dien je deze in 1 keer te besteden, we geven geen geld terug.

 

CADEAUSERVICE

Iedere bestelling wordt met liefde en zorg ingepakt. ga je echter iets cadeau doen en wens je hier een leuke verpakking voor, geef dit dan even aan. Wij zorgen dan voor een gratis cadeauverpakking.

 

RETOURNEREN

Is er iets niet naar wens en wil je het retourneren, wat wij natuurlijk niet hopen, neem dan binnen 48 uur na ontvangst contact op. De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor rekening van de koper. Indien het product onbeschadigd en ongedragen is, dan zullen wij natuurlijk het artikel crediteren.

Gepersonaliseerde producten komen niet in aanmerking voor retour, mits het een defect betreft. In dit geval zullen wij een nieuw artikel toe sturen.

Voor meer info kun je onze algemene voorwaarden raadplegen.

handstamped

De teksten/namen in onze gepersonaliseerde sieraden worden letter voor letter met de hand in het metaal geslagen. Hierdoor kan het voorkomen dat niet iedere letter even diep of evenredig ten opzichte van de andere letters is. Ook kan het metaal lichte krasjes vertonen en zal je door het inslaan van de letters dit aan de achterkant in het metaal kunnen zien. Al deze kenmerken dragen bij aan de karakteristiek van handstamped items. Onze sieraden worden tevens met de hand ingekleurd, geschuurd en gepoetst.

Metaalstempelen is niet het zelfde als graveren, waarbij alles met een graveermachine bewerkt wordt.

 

ONDERHOUD SIERADEN

Sieraden welke niet gemaakt zijn van edele metalen zoals zilver, goud, rhodium of platina kunnen door het dragen verkleuren. Bij de 1 gaat dit sneller dan bij de ander, dit komt door de zuurgraad (PH-waarde) van de huid.

Om dit zo veel mogelijk tegen te gaan worden onze gepersonaliseerde sieraden voorzien van een dun beschermend laagje. Echter zal dit laagje na een tijdje ook afslijten en zul je wat vaker moeten poetsen.

Doe je sieraden af tijdens het sporten, douchen, schoonmaken, enz. en wees voorzichtig met parfum en lotion. De bestanddelen hier in kunnen reageren met je sieraad.

Om sieraden met een plating te beschermen tegen slijtage en afgeven van een groene aanslag kun je eventueel een dun laagje blanke nagellak aanbrengen.

charity

Regelmatig hebben wij een aantal artikelen in het assortiment waarvan de volledige opbrengst of een gedeelte er van (wanneer het niet direct via ons loopt) naar een goed doel gaat.

Wat het goede doel is en hoe veel we hier aan doneren kun je bij de producten lezen. 

Voor meer informatie over de charity producten, het Elephant Nature Park of The Rhino Orphanage mag je altijd contact opnemen of neem een kijkje op de website van de begunstigde stichting.

Namens de dieren alvast bedankt voor je donatie!

 

 

 

korting voor nvv leden

Leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme krijgen 10% korting op hun bestelling.

Hiervoor hoef je alleen maar een foto te sturen van je ledenpas, je krijgt dan z.s.m. een code waarmee je 10% korting krijgt op je bestelling. Kortingen achteraf kunnen helaas niet meer verrekend worden.

 

bottom of page